خبرهای ویژه

» اسرار خانه داری » روش خشک کردن گل طبیعی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۱۵ - ۸:۵۸

 کد خبر: 12110
 28 بازدید

روش خشک کردن گل طبیعی

مطمئن نیستید که چه کاری با گلهای طبیعی تان انجام دهید؟ نگه داشتن خاطره خاطرات خود آسان تر از آن است که فکر می کنید. گل های با ارزش خود مانند دسته گل عروسی را خشک کنید تا زیبایی و ارزش احساسی خود را حفظ کند. در زیر دو روش خشک کردن گل را به […]

مطمئن نیستید که چه کاری با گلهای طبیعی تان انجام دهید؟ نگه داشتن خاطره خاطرات خود آسان تر از آن است که فکر می کنید. گل های با ارزش خود مانند دسته گل عروسی را خشک کنید تا زیبایی و ارزش احساسی خود را حفظ کند. در زیر دو روش خشک کردن گل را به صورت گام به گام برایتان آورده ایم.

 

خشک کردن گل طبیعی

خشک کردن گل طبیعی

 

ابتدا برای ارزیابی اینکه آیا گل ها به خوبی خشک می شوند، موارد زیر را در نظر داشته باشید:

 

خشک کردن با هوا بهترین راه حل برای دسته ها و برای گل های قوی مانند گل رز، و یا گونه های کوچک و طولانی مدت مانند اسطوخودوس می باشد.

 

گل های زیبای فردی مانند گل داودی، گل رز و گل لاله گزینه های خوبی برای خشک کردن با مایکروویو می باشند که رنگ و ساختار آنها را بهتر از خشک کردن با هوا حفظ می کند.

 

برای گل های حساس تر مثل نیلوفرهای دیگر، روش دیگری را حفظ کنید مانند فشار دادن.

شکوفه های کاملا بالغ احتمالا گلبرگ های خود را در فرآیند خشک شدن از دست خواهند داد، بنابراین برای خشک کردن گل هایتان صبر نکنید.

 

چگونه گل ها را با هوا خشک کنید.

۱. برگ های پر از گل و ساقه ها را به طول مورد نظر (نه کمتر از شش اینچ) برش بزنید. برای اینکه گل در طول فرآیند خشک کردن رنگ خود را حفظ کند، مطمئن شوید که آنها را مکانی تاریک و بدون نور قرار دادید، به محض اینکه آنها برش داده شدند.

 

خشک کردن گل طبیعی

خشک کردن گل طبیعی با هوا

 

۲. گل ها را با نخی ببندید و به جایی به صورت برعکس آویزان کنید.

۳. گل ها را دو تا سه هفته در همان مکان بدون نور قرار بدهید تا کاملا خشک شوند.

 

بعد از خشک شدن می توانید به گل ها اسپری بدون رنگ بزنید. و آن ها را در گلدانی نگهداری کنید.

 

نحوه خشک کردن گل ها با مایکروویو

این روش خشک کردن گل نیاز به ژل سیلیکا دارد که می توانید در فروشگاه های صنایع دستی پیدا کنید. این ژل شکل گل را حفظ می کند و می تواند بارها و بارها مورد استفاده قرار گیرد.

 

۱. یک ظرف ایمن مایکروویو پیدا کنید که انوازه گل شما شود و در مایکروویو قرار بگیرد. این ظرف پس از انجام این کار، نباید برای غذا استفاده شود (از ظرفی که می خواهید دوباره برای غذا استفاده کنید، استفاده نکنید).

 

۲. پایین ظرف را با یک اینچ یا دو ژل سیلیکا بپوشانید، کمی بیشتر برای شکوفه های بزرگتر. گل ها را در آن قرار دهید و سپس روی گل ها را با ژل بپوشانید. به طوری که روی گل ها را بپوشانید.

 

خشک کردن گل طبیعی با مایکروویو

خشک کردن گل طبیعی با مایکروویو

 

۳. ظرف مخزن را در مایکروویو قرار دهید. دمای مایکروویو و زمان با توجه به نوع گل متفاوت است، بنابراین این مرحله نیاز به کمی آزمایش و خطا دارد. مایکروویو را در یک یا دو درجه حرارت بالا از درجه یخ زدایی برای ۲ تا ۵ دقیقه قرار دهید. (رزها می توانند گرمای بیشتری را تحمل کنند، در حالی که گل ها ترجیح می دهند دمای کمتری داشته باشند.) پس از یک دوره کوتاه، گل خود را بررسی کنید. که گرما و زمان مورد نیاز گل تان را پیدا کنید و آن را تغییر بدهید.

 

۴. هنگامی که گل ها خشک شدند، در مایکروویو را باز کنید و ظرف را بلافاصله بپوشانید. ظرف مخزن را از مایکروویو بردارید، کمی روی گل را باز کنید و آن را ۲۴ ساعت به همین صورت بگذارید.

 

۵. ژل ها را با یک برس از گلبرگ ها جدا کنید و اسپری اکریلیک روی آن بپاشید.

 

در نهایت، گل های خشک خود را در گلدانی قرار بدهید. گل های خشک شده به سرعت در نور خورشید یا گرمای شدید فرو می ریزند، بنابراین آنها را دور از پنجره ها نگه دارید.

 


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اسرار خانه داری

دیدگاه بسته شده است.

تبلیغات

پنل اس ام اس