خبرهای ویژه

» آشپزی » پاستا پنه با مرغ آلفردو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۰۹ - ۶:۴۰

 کد خبر: 11983
 39 بازدید

پاستا پنه با مرغ آلفردو

پاستا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است که در کشور ما نیز طرفداران بسیاری دارد. پاستا پنه با مرغ آلفردو یکی از پاستای خوشمزه و لذیذ است که به عنوان یک وعده غذایی کامل می توانید آن را میل کنید. در این مقاله طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم. مواد لازم برای پاستا […]

پاستا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است که در کشور ما نیز طرفداران بسیاری دارد. پاستا پنه با مرغ آلفردو یکی از پاستای خوشمزه و لذیذ است که به عنوان یک وعده غذایی کامل می توانید آن را میل کنید. در این مقاله طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای پاستا آلفردو

پاستای پنه : یک بسته
روغن زیتون
سینه ی مرغ تکه تکه شده
نمک و فلفل و پودر سیر : به میزان دلخواه
کلم بروکلی تکه تکه شده
سس آلفردو
پنیر موتزارلا

پاستا پنه با سس آلفرو

 

طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه با مرغ آلفردو را مرحله به مرحله:

ابتدا پاستا را درون قابلمه بزرگ که محتوی آب در جوش است بریزید و طبق دستور العمل روی بسته آن را در زمان تعیین شده آبکش نمایید.

فر را روشن کرده و دمای آن را ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. درون ماهی تابه مقداری روزغن زیتون بریزید و روی گاز قرار دهید. جوجه های تکه تکه شده را درون ماهی تابه ریخته و هم بزنید تا زمانی که داخل تکه های مرغ پخته و ظاهر آن ها طلایی شود. نمک و فلفل را به میزان دلخواه به مرغ اضافه کنید.

پاستای آبکش شده را درون قابلمه ریخته و تکه های مرغ و کلم بروکلی را به آن اضافه کنید. سپس سس آلفرو را به مواد اضافه کرده و با هم خوب مخلوط کنید.

مواد ترکیب شده را درون ظرف مناسب فر بریزید و روی آن را به طور یکنواخت با پنیر پیتزا بپوشانید.

ظرف را درون فر قرار دهید تا پنیر آب ذوب شود.

پس از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه ظرف را از فر خارج کنید. پاستای شما آماده است.

در پایان با توجه به ذائقه خود می توانید اندکی فلفل روی پاستا بریزید و میل کنید.

 

اگر از این غذا لذت بردید حتما از پاستا فتوچینی با سس قارچ هم لذت خواهید برد.

 


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : آشپزی

دیدگاه بسته شده است.

تبلیغات

پنل اس ام اس

logo-samandehi