خبرهای ویژه

» سلامتی » سمی کشنده در کنسروها

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۹/۰۶ - ۱۰:۰۷

 کد خبر: 21132
 0 بازدید

سمی کشنده در کنسروها

سمی کشنده در کنسروها که باید جدی گرفت میکروب ” کلستریدیوم بوتولینوم” یا همان ” بوتولیسم” در شرایطی که اکسیژن وجود نداشته باشد، می‌تواند سمی کشنده ترشح کند که مقدار کمتر از ۲ میکروگرم آن قادر به کشتن یک فرد بالغ است داخل قوطی کنسروهای مواد غذایی چون سبزیجات، گوشت و غذاهای دریایی اکسیژن ندارند […]

سمی کشنده در کنسروها که باید جدی گرفت

میکروب ” کلستریدیوم بوتولینوم” یا همان ” بوتولیسم” در شرایطی که اکسیژن وجود نداشته باشد، می‌تواند سمی کشنده ترشح کند که مقدار کمتر از ۲ میکروگرم آن قادر به کشتن یک فرد بالغ است داخل قوطی کنسروهای مواد غذایی چون سبزیجات، گوشت و غذاهای دریایی اکسیژن ندارند

سم این میکروب با جوشاندن کنسرو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه از بین می‌رود قوطی کنسرو را در ظرف محتوی آب قرار دهید، طوری که آب کاملا قوطی را احاطه کند باید توجه داشت که زمان ۲۰ دقیقه از شروع جوشیدن آب محاسبه می‌شود

روتن ارگانیک
www rootan ir


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : سلامتی

دیدگاه بسته شده است.

تبلیغات

پنل اس ام اس

logo-samandehi