خبرهای ویژه
- رستوران نروید، چون با ماسک نمی توانید غذا بخورید
- دو کودک کرمانشاهی با غفلت والدین در گرمای خودرو جان باختند
- ماسک تان را شارژ کنید تا کرونا نگیرید
- خوابیدن در یک اتاق سرد برای کیفیت کلی خواب شما عالیست
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۸/۱۴ - ۱۰:۰۲
طرز تهیه ته چین قالبی آلبالو پلو
آلبالو ها رو بدون هسته کنید و روی آنها را شکر بپاشید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بماند! اگر کمتر هم شد, مهم نیست, ولی کمتر از ۵ تا ۶ ساعت نشه لطفا! بعد مواد را آبکش کنید و آبش رو جدا کنید. مرغ رو با پیاز سرخ کنید و با نمک […]
آلبالو ها رو بدون هسته کنید و روی آنها را شکر بپاشید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بماند! اگر کمتر هم شد, مهم نیست, ولی کمتر از ۵ تا ۶ ساعت نشه لطفا!
بعد مواد را آبکش کنید و آبش رو جدا کنید.
مرغ رو با پیاز سرخ کنید و با نمک و فلفل و زعفران و کمی آب بگذارید بپزد و بعد مرغ را ریش ریش یا تکه ای کنید و توی یک ظرفی کمی ماست و یک تخم مرغ و زعفران رو مخلوط کنید و بگذارید مرغ برای ۳ تا ۴ ساعت داخل این مواد بماند و بعد از مایه ماستی درش بیارید.
برنج را به طریق معمول آبکش کنید. ماست و ۲ تا تخم مرغ دیگه و زعفران و روغن رو قاطی کنید و برنج رو به این مخلوط اضافه کنید. کف ظرف مورد نظرتون کمی روغن بریزید و کمی برنج کف قابلمه بریزید و روش آلبالویی که آبش گرفته شده, لایه بعدی مرغ و یه لایه دیگه برنج…
خوب برنج رو فشرده کنید و در آخر هم کمی از شهد آلبالو روی برنج بریزید.
میتوانید کمی کره رو آب کنید و روی برنج بدهید و بگذارید با شعله کم حدود ۱ ساعت بسته به سایز ته چین، دم بیاد.
نکات
برنج ته چین باید کمی دان تر از حد معمول برداشته شود تا خیلی له نشود!
ته چین را داخل فر هم میتونید بپزید، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد، حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم!
در ته چین مجلسی هیچ وقت مرغ را ریش ریش نکنید، ته چین مجلسی باید مرغش تکه تکه باشه. پس در مهمانی های رسمی این نکته رو فراموش نکنید.
بعضی ها در ته چین از زرده تنها استفاده میکنند, بعضی ها ترکیب زرده و تخم مرغ کامل و بعضی ها هم فقط از تخم مرغ کامل!
بعضی ها ته چین رو خیلی نازک درست میکنند، شما قرار نیست به مهموناتون ته دیگ بدید، اونا قراره ته چین بخورن!
اگر دیدید ماست دستور کمه، کمی ماست میتونید اضافه کنید.
برنج | ۳ پیمانه و نیم |
تخممرغ | ۳ عدد |
ماست چکیده | ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری |
شکر | ۴ قاشق سوپخوری |
آلبالو | ۴۰۰ گرم |
فیله مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
نمک و فلفل و روغن و زعفران | به مقدار لازم |
برچسب ها :
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دسته بندی : آشپزی
- دو کودک کرمانشاهی با غفلت والدین در گرمای خودرو جان باختند
- اخبار تلخ و دهشتناکِ انواع و اقسام خشونتورزیهای مردان بر زنان
- سزای آدم فروشی به سبک سلطان محمود
- از قعر گل سیاه تا اوج زحل کردم همه مشکلات گیتی را
- باز کردن یخ مرغ با قرار دادن آن در دمای اتاق و یا گرفتن مرغ زیر آب داغ اشتباه است ️
- وقتى که یک هموطن درد میکشد، کل دولت باید تکان بخورد
- درمان کرونا با خون گاو🩸
- شرایط الان کشور ناشی از تحریم و کرونا است نه یک فرد
- ️پروفسور اشک دالن :در نوجوانی فهمیدم که ایرانیم و تصمیم گرفتم زبان و ادبیات فارسی رو یاد بگیرم
- ترشی ها چاق کننده هستند!
- چند ترفند ساده که شمارا شیک وجذاب تر نشان میدهد
- از “حکایت دریا ” حمایت کنیم ️
- طلوع نزدیک است اگر بخواهیم
- رکورد تاریخی هوگوپوشان ایرانی در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان
- ایران برای نخستین بار کاپ قهرمانی جام جهانی را بالای سر برد
- کرمی حضور ساعی در کنار المپیکی ها تاثیرگذار است رسانه ها به من توجه زیادی می کنند
- روانشناسی موفقیت در تکواندو
- مهمترین عناوین قهرمانی
- روانشناسی موفقیت در تکواندو
- ️ یک خاطره یک قهرمان (۱۳) مجید امین ترابی