خبرهای ویژه

» مطالب خواندنی » درمانگران و قدمای طب سنتی در متون طب سنتی ایران

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۱ - ۱۷:۲۲

 کد خبر: 38139
 32 بازدید

درمانگران و قدمای طب سنتی در متون طب سنتی ایران

درمانگران و قدمای طب سنتی در متون طب سنتی ایران از غذاهایی مانند آش، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، آش شبدر و قره قروت به عنوان بهترین و سبک‌ترین غذاهای ایرانی که انرژی و ویتامین زیاد دارند، برای فصل بهار نام می‌برند به اعتقاد درمانگران طب سنتی، مصرف این غذاها موجب […]

درمانگران و قدمای طب سنتی در متون طب سنتی ایران

درمانگران و قدمای طب سنتی در متون طب سنتی ایران از غذاهایی مانند آش، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، آش شبدر و قره قروت به عنوان بهترین و سبک‌ترین غذاهای ایرانی که انرژی و ویتامین زیاد دارند، برای فصل بهار نام می‌برند
به اعتقاد درمانگران طب سنتی، مصرف این غذاها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود از طرفی مصرف حبوبات فصل بهار مانند ماش، نخود فرنگی و جو نیز توسط حکمای طب سنتی ایران توصیه شده است
نوشیدن آب ماست، آب دوغ و ماء الشعیر سنتی که افزودنی‌های شیمیایی نداشته باشد نیز برای پاکسازی خون و تقویت کبد در فصل بهار بسیار مناسب است

❦❦ ❦❦


برچسب ها : , , , , , , , ,
دسته بندی : مطالب خواندنی

دیدگاه بسته شده است.

تبلیغات

پنل اس ام اس

logo-samandehi