سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی

خبرهای ویژه

» آشپزی » نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه

تاریخ انتشار : 1398/06/04 - 5:36

 کد خبر: 13188
 1279 بازدید

نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه

این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن، در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه. برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای ۱۵ کیلو لیمو […]

نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه

این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن، در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه.

برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو ۲۴ ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشت‌ها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید.

ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه، حتما تو جای تاریک نگهداری بشه، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی می مونه.

نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه.


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : آشپزی , اسرار خانه داری

دیدگاه بسته شده است.

تبلیغات

سامانه پیامکی


برزگران | مجری و مشاور دیجیتال مارکتینگ (سئو)