خبرهای ویژه

» سلامتی » راهکارهای برای تشخیص مواد غذایی تقلبی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۹/۰۷ - ۱۰:۱۳

 کد خبر: 21148
 0 بازدید

راهکارهای برای تشخیص مواد غذایی تقلبی

راهکارهای برای تشخیص مواد غذایی تقلبی تخم مرغ برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید تخم مرغی که ته آب برود تازه است عسل برای تشخیص عسل واقعی‌، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید اگر کف کند عسل تقلبی است چای چای تقلبی حتی […]

راهکارهای برای تشخیص مواد غذایی تقلبی

تخم مرغ
برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید تخم مرغی که ته آب برود تازه است

عسل
برای تشخیص عسل واقعی‌، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید اگر کف کند عسل تقلبی است

چای
چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است

ماهی
آپشن ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند

برنج
برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه میدهد

زعفران
زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد

میوه های خشک
میوه های خشکی که رنگهای فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند

کَره
کره را در آب جوش بیندازید کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند

روتن ارگانیک
www rootan ir


برچسب ها :
دسته بندی : سلامتی

دیدگاه بسته شده است.

تبلیغات

پنل اس ام اس

logo-samandehi