خبرهای ویژه

» سلامتی » سالم‌ترین ظروف برای پخت و پز کدامند؟

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۲۶ - ۰:۰۶

 کد خبر: 39324
 13 بازدید

سالم‌ترین ظروف برای پخت و پز کدامند؟

اگر به فلز نیکل حساسیت دارین، ظروف مسی ممکنه برای شما مضر باشه؛ چون ظروف مسی استاندارد باید با لایه‌ای از نیکل پوشیده بشه تا در تماس با حرارت قابل‌استفاده باشه افرادی هم که از بیماری هموکروماتوز (ازدیاد آهن در خون) رنج می‌برن، هرگز نباید از ظروف چدنی استفاده کنن؛ چون این ظروف در حین […]

سالم‌ترین ظروف برای پخت و پز کدامند؟

اگر به فلز نیکل حساسیت دارین، ظروف مسی ممکنه برای شما مضر باشه؛ چون ظروف مسی استاندارد باید با لایه‌ای از نیکل پوشیده بشه تا در تماس با حرارت قابل‌استفاده باشه افرادی هم که از بیماری هموکروماتوز (ازدیاد آهن در خون) رنج می‌برن، هرگز نباید از ظروف چدنی استفاده کنن؛ چون این ظروف در حین پخت، مقداری آهن به غذا اضافه می‌کنن که ممکنه برای این افراد خطرناک باشه

انواع ظروف پخت و پز

آلومینیوم آنادایزشده
طی فرایند آنادایز، آلومینیوم توسط محلولی اسیدی تغییر رفتار میده و برای استفاده در پخت‌وپز مناسب‌تر میشن

استیل
انتخابی خوب برای پخت‌وپز انواع غذا به‌خصوص کباب و غذاهاییه که به‌شکل لایه روی سطح پهن می‌شن
بهتره مواد اسیدی مثل گوجه فرنگی رو در این ظروف نپزید تا نیکل و کروم در غذا آزاد نشه

سرامیک
از سالم‌ترین ظروف برای پخت و پز هستن و در مقایسه با سایر مواد، همچون تفلون، در دماهای بیشتر بی‌ضررترند

چدنی
چدن از آهن ساخته شده و برای افرادی که کم خونی دارن، انتخاب مناسبیه ظروف چدنی سالم‌ترین ظروف برای پخت وپز هستن و سال‌ها در آشپزخانه دوام میارن


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : سلامتی

دیدگاه بسته شده است.

تبلیغات

پنل اس ام اس

logo-samandehi