خبرهای ویژه

» مطالب خواندنی » سوپ میسو (دستور پخت)

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۲۲ - ۵:۳۵

 کد خبر: 12201
 118 بازدید

سوپ میسو (دستور پخت)

سوپ میسو یکی از پیش غذاهای معروف ژاپنی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد.       مواد لازم برای تهیه سوپ میسو: ۴ فنجان آب گوشت تازه یا آب ۲ قاشق غذاخوری میسوی سفید جا افتاده (خمیر سویا) ۲ فنجان قارچ تازه یا یک دوم فنجان قارچ خشک شده خرد شده ۱ […]

سوپ میسو (دستور پخت)

سوپ میسو یکی از پیش غذاهای معروف ژاپنی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد.

 

 

سوپ میسو

 

مواد لازم برای تهیه سوپ میسو:

۴ فنجان آب گوشت تازه یا آب

۲ قاشق غذاخوری میسوی سفید جا افتاده (خمیر سویا)

۲ فنجان قارچ تازه یا یک دوم فنجان قارچ خشک شده خرد شده

۱ پیاز بزرگ سفید یا قرمز ترد و اب دار

۲ حبه سیر له یا خرد شده

یک تا دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

۲ فنجان سبزیجات تازه ریز شده یا  خرد شده

۲ قاشق غذاخوری اب نارگیل

 

دستور العمل تهیه سوپ میسو

در یک دیگ متوسط ​​، آب گوشت یا آب را بر روی حرارت ملایم ​​قرار دهید تا خوب گرم شود. بعد از اینکه خوب به جوش آمد ، حدود نصف فنجان از آن را برداشته، میسو را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید ، تا کاملا یکدست شود.

مخلوط میسو را به همراه قارچ ، پیاز ، سیر ، زنجبیل ،  آب نارگیل  و  حبه های سیر به دیگ اضافه کنید و بگذارید تا خوب به جوش بیاید. بعد از آن حرارت  را پایین بیاورید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد.

 

منبع: فارسی دی


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : مطالب خواندنی

دیدگاه بسته شده است.

تبلیغات

پنل اس ام اس

logo-samandehi