سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

خبرهای ویژه

» مطالب خواندنی » چرا سوسیس و کالباس همیشه صورتی و تازه به نظر میرسند؟

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۰۱ - ۲۰:۵۶

 کد خبر: 17683
 110 بازدید

چرا سوسیس و کالباس همیشه صورتی و تازه به نظر میرسند؟

چرا سوسیس و کالباس همیشه صورتی و تازه به نظر میرسند در حالی که گوشت بعد از مدتی تیره رنگ میشه؟ پاسخ سدیم نیتریت است یک افزودنی مجاز که بطور گسترده در صنعت گوشت استفاده می شه علامت اختصاری این نمک صنعتی در اروپا E250 است سدیم نیتریت در مجاورت گوشت نیتروزامین ایجاد می کنه […]

چرا سوسیس و کالباس همیشه صورتی و تازه به نظر میرسند؟

چرا سوسیس و کالباس همیشه صورتی و تازه به نظر میرسند در حالی که گوشت بعد از مدتی تیره رنگ میشه؟
پاسخ سدیم نیتریت است
یک افزودنی مجاز که بطور گسترده در صنعت گوشت استفاده می شه علامت اختصاری این نمک صنعتی در اروپا E250 است

سدیم نیتریت در مجاورت گوشت نیتروزامین ایجاد می کنه که باعث تخریب دی اِن اِ میشه و این یعنی آغاز پروسه ای که می تونه به جهش سلولی و در نتیجه سرطانی شدن سلول منجر بشه
از سرطان هایی که رابطه شون با سدیم نیتریت قطعی است سرطان روده است که سومین سرطان کشنده در فرانسه است


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : مطالب خواندنی

دیدگاه بسته شده است.

تبلیغات logo-samandehi