خبرهای ویژه
- تورم بزرگترین اقتصاد اروپا صعود کرد
- جایگزینی بهینهتر برای باتریهای لیتیوم یون
- رستوران نروید، چون با ماسک نمی توانید غذا بخورید
- دو کودک کرمانشاهی با غفلت والدین در گرمای خودرو جان باختند
تاریخ انتشار : 1393/08/15 - 8:55
نکاتی مهم در مورد نگهداری نان در فریزر
_ برای نگهداری نان در فریزر لازم است نان خریداری شده کاملا خنک شود، به قطعات کوچک و مناسب تقسیم گردد و پس از قرار دادن در کیسههای پلاستیکی مناسب در حداقل زمان ممکن به فریزر انتقال یابد. _ برای مصرف نیز مقدار مورد نیاز را از بسته خارج کنید و برای خروج از حالت […]
_ برای نگهداری نان در فریزر لازم است نان خریداری شده کاملا خنک شود، به قطعات کوچک و مناسب تقسیم گردد و پس از قرار دادن در کیسههای پلاستیکی مناسب در حداقل زمان ممکن به فریزر انتقال یابد.
_ برای مصرف نیز مقدار مورد نیاز را از بسته خارج کنید و برای خروج از حالت انجماد در بسته پلاستیکی و در محیط اتاق یا آشپزخانه قرار دهید. بهتر است درب بسته نان به صورت باز باشد تا رطوبت محتوی بسته اجازه خروج داشته باشد.
_ اگر نان قبل از بستهبندی خنک نشود، به دلیل تعریق رطوبت موجود در نان، پوسته نان بستهبندی شده حالت خیس و مرطوب به خود میگیرد و محیطی مناسب برای رشد کپک ایجاد خواهد شد. علاوه بر این باعث بیات شدن زودرس، افزایش ضایعات نان و ایجاد بیماری گوارشی میگردد.
_ در فرآیند انجماد همیشه توصیه میگردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امکان به صورت کامل ( برش نخورده ) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش مییابد.
_ زمانی که قطعات کامل یا بریده شده نان در بستههای پلاستیکی برای فریز کردن آماده میشوند، خارج نمودن هوای موجود در کیسه یا بسته مربوط به نگهداری نان، روند بیات شدن و همچنین تشکیل کریستالهای یخ را کاهش میدهد و طبیعی است که نان نگهداری شده پس از خروج از حالت انجماد، شادابی بافت و مزه خود را بیشتر حفظ خواهد نمود.
چگونه به وسیله فر یا مایکروویو نان را از حالت انجماد خارج نماییم؟
الف) خروج از انجماد در فر :
در موارد ضروری و نیاز فوری میتوان نان فریز شده را از بستهبندی خارج نمود و برای گرم شدن، آن را مستقیما در فر قرار داد که طبیعی است در این حالت، نان خشکتر از حالت طبیعی خواهد بود، ولی برای این امر لازم است ابتدا نان از بسته پلاستیکی خارج شده و به طور کامل در یک لفاف آلومینیومی پیچیده شود و سپس در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد، برای مدت حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه (بسته به حجم قطعه نان) قرار بگیرد.
ب ) خروج از انجماد در مایکروویو :
خروج از انجماد نان با بهرهگیری از مایکروویو نیز میسر است که در این حالت، به دلیل انتقال مولکولهای آب، خروج از انجماد صورت میگیرد و با توجه به زمانهای انتخابی کنترل شده، میتوان نانی بسیار ترد، نرم و یا مرطوب و بعضا خمیری و لاستیکی به دست آورد.
برچسب ها :
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دسته بندی : اسرار خانه داری
- دو کودک کرمانشاهی با غفلت والدین در گرمای خودرو جان باختند
- اخبار تلخ و دهشتناکِ انواع و اقسام خشونتورزیهای مردان بر زنان
- سزای آدم فروشی به سبک سلطان محمود
- از قعر گل سیاه تا اوج زحل کردم همه مشکلات گیتی را
- باز کردن یخ مرغ با قرار دادن آن در دمای اتاق و یا گرفتن مرغ زیر آب داغ اشتباه است ️
- وقتى که یک هموطن درد میکشد، کل دولت باید تکان بخورد
- درمان کرونا با خون گاو🩸
- شرایط الان کشور ناشی از تحریم و کرونا است نه یک فرد
- ️پروفسور اشک دالن :در نوجوانی فهمیدم که ایرانیم و تصمیم گرفتم زبان و ادبیات فارسی رو یاد بگیرم
- ترشی ها چاق کننده هستند!
- چند ترفند ساده که شمارا شیک وجذاب تر نشان میدهد
- از “حکایت دریا ” حمایت کنیم ️
- طلوع نزدیک است اگر بخواهیم
- رکورد تاریخی هوگوپوشان ایرانی در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان
- ایران برای نخستین بار کاپ قهرمانی جام جهانی را بالای سر برد
- کرمی حضور ساعی در کنار المپیکی ها تاثیرگذار است رسانه ها به من توجه زیادی می کنند
- روانشناسی موفقیت در تکواندو
- مهمترین عناوین قهرمانی
- روانشناسی موفقیت در تکواندو
- ️ یک خاطره یک قهرمان (۱۳) مجید امین ترابی