سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

خبرهای ویژه

» سلامتی » چند نکته درباره منجمد کردن غذای پخته

تاریخ انتشار : 1398/09/06 - 10:06

 کد خبر: 21060
 128 بازدید

چند نکته درباره منجمد کردن غذای پخته

چند نکته درباره منجمد کردن غذای پخته ️از یک دماسنج استفاده کنید تا مطمئن شوید که دمای فریزر، منهای ۱۷ ۷ درجه سانتیگراد یا سردتر است ️باقیمانده غذاهای پخته شده را که قصد دارید در فریزر نگهداری کنید حداکثر ظرف دو ساعت منجمد نمایید تا از رشد باکتری‌ها جلوگیری شود ️برای شل کردن یخِ غذای […]

چند نکته درباره منجمد کردن غذای پخته

چند نکته درباره منجمد کردن غذای پخته

️از یک دماسنج استفاده کنید تا مطمئن شوید که دمای فریزر، منهای ۱۷ ۷ درجه سانتیگراد یا سردتر است

️باقیمانده غذاهای پخته شده را که قصد دارید در فریزر نگهداری کنید حداکثر ظرف دو ساعت منجمد نمایید تا از رشد باکتری‌ها جلوگیری شود

️برای شل کردن یخِ غذای منجمد هرگز آن را مستقیم روی کانتر آشپزخانه قرار ندهید چون این روش سرعت رشد باکتری‌ها را تشدید میکند و بنابراین بهتر است که برای باز کردن یخ از کمی قبل اقدام کنید

روتن ارگانیک

️ www rootan ir


برچسب ها :
دسته بندی : سلامتی

دیدگاه بسته شده است.

تبلیغات