سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی

خبرهای ویژه

» سلامتی » ترفند گرفتن تلخی بادمجان

تاریخ انتشار : 1399/01/08 - 23:34

 کد خبر: 34429
 726 بازدید

ترفند گرفتن تلخی بادمجان

ترفند گرفتن تلخی بادمجان یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای ۱۰ دقیقه الی یک ربع بمونند بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه در صورتیکه بادمجون تخم‌های […]

ترفند گرفتن تلخی بادمجان

ترفند گرفتن تلخی بادمجان

یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای ۱۰ دقیقه الی یک ربع بمونند بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه

در صورتیکه بادمجون تخم‌های بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن

کانال پزشک سلامت ↯


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : سلامتی

دیدگاه بسته شده است.

تبلیغات

سامانه پیامکی


برزگران | مجری و مشاور دیجیتال مارکتینگ (سئو)