خبرهای ویژه
- تورم بزرگترین اقتصاد اروپا صعود کرد
- جایگزینی بهینهتر برای باتریهای لیتیوم یون
- رستوران نروید، چون با ماسک نمی توانید غذا بخورید
- دو کودک کرمانشاهی با غفلت والدین در گرمای خودرو جان باختند
تاریخ انتشار : 1348/10/11 - 3:30
️ تلاش دانشمندان سراسر دنیا برای ساخت واکسن کرونا ویروس
دانشمندان و شرکت های دارویی در استرالیا، چین و آمریکا در تلاشند تا واکسن کرونا ویروس جدید را که تاکنون بالغ بر ۶ هزار نفر را در سراسر دنیا آلوده کرده و ۱۳۰ نفر را به کام مرگ کشانده، کشف کنند اما حتی اگر این دانشمندان بتوانند واکسن مورد نظر را بسازند (که البته تیمی […]
دانشمندان و شرکت های دارویی در استرالیا، چین و آمریکا در تلاشند تا واکسن کرونا ویروس جدید را که تاکنون بالغ بر ۶ هزار نفر را در سراسر دنیا آلوده کرده و ۱۳۰ نفر را به کام مرگ کشانده، کشف کنند
اما حتی اگر این دانشمندان بتوانند واکسن مورد نظر را بسازند (که البته تیمی در هنگ کنگ ادعا کرده به چنین موفقیتی دست یافته) این دارو باید مراحل طولانی تست روی حیوان و آزمایشات بالینی انسانی را پشت سر بگذارد و در نهایت موافقت نهادهای قانونی را دریافت کند تا در بازارهای جهانی عرضه شود؛ فرایندی که دست کم چندین ماه و حداکثر چند سال به طول خواهد انجامید.
روز دوشنبه این هفته یکی از محققان ارشد شرکت جانسون اند جانسون اظهار داشت که ده ها دانشمند در این شرکت عظیم داروسازی تلاش می کنند تا واکسن کرونا ویروس را بسازند و این شرکت مطمئن است که توانایی تولید واکسن مذکور را دارد.
ائتلاف نوآوریهای آمادگی اپیدمیک که یک سازمان دولتی-خصوصی است و در سال ۲۰۱۷ با هدف ساخت واکسن پیشگیری از بیماری های اپیدمیک آغاز به کار کرد هفته گذشته اعلام نمود که با همراهی دانشگاه کوئینزلند و موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی بودجه مورد نیاز دو شرکت داروسازی عظیم را برای انجام تحقیقات در این باره و ساخت واکسن برای کرونا ویروس جدید تامین خواهد کرد.
این ویروس که به زعم مقامات بهداشت و سلامت از یک بازار غذاهای دریایی در ووهان چین سر بر آورده از اعضای خانواده کرونا ویروس است که مجموعه ای از علائم و نشانه های سرماخوردگی، سارس (بیماری تنفسی) و مرس (سندروم تنفسی خاورمیانه) را در خود دارد.
حالا دانشمندان امیدوارند که با کمک دیتای به دست آمده از بیماری های اپیدمیک سارس و مرس بتوانند واکسن این بیماری را بسازند. البته محققان دانشگاه هنگ کنگ با اصلاح بخشی از واکسن آنفلوانزا توانستند نمونه ای آزمایشی از واکسن کرونا ویروس جدید بسازند. اما حتی اگر دانشمندان به این موفقیت دست پیدا کنند همانطور که اشاره شد فرایند تایید چنین دارویی دست کم ماه ها به طول می انجامد.
شرکت جانسون اند جانسون برآورد کرده که برای رسیدن به مرحله آزمایش بالینی روی انسان دست کم به ۱۲ ماه زمان نیاز دارد.
در زمان شیوع بیماری سارس که باعث مرگ ۸۰۰ نفر و آلودگی ۸ هزار نفر در سراسر دنیا شد دانشمندان تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا واکسن آن را بسازند. فرایند ساخت این واکسن ۲۰ ماه به طول انجامید و زمانی که این پروسه به مرحله تست بالینی رسیده بود سازمان های بهداشت و سلامت آن را محدود کرده بودند و در نتیجه این واکسن هیچگاه عرضه نشد.
برچسب ها :
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دسته بندی : اخبار تکنولوژی
دیدگاه بسته شده است.
- دو کودک کرمانشاهی با غفلت والدین در گرمای خودرو جان باختند
- اخبار تلخ و دهشتناکِ انواع و اقسام خشونتورزیهای مردان بر زنان
- سزای آدم فروشی به سبک سلطان محمود
- از قعر گل سیاه تا اوج زحل کردم همه مشکلات گیتی را
- باز کردن یخ مرغ با قرار دادن آن در دمای اتاق و یا گرفتن مرغ زیر آب داغ اشتباه است ️
- وقتى که یک هموطن درد میکشد، کل دولت باید تکان بخورد
- درمان کرونا با خون گاو🩸
- شرایط الان کشور ناشی از تحریم و کرونا است نه یک فرد
- ️پروفسور اشک دالن :در نوجوانی فهمیدم که ایرانیم و تصمیم گرفتم زبان و ادبیات فارسی رو یاد بگیرم
- ترشی ها چاق کننده هستند!
- چند ترفند ساده که شمارا شیک وجذاب تر نشان میدهد
- از “حکایت دریا ” حمایت کنیم ️
- طلوع نزدیک است اگر بخواهیم
- رکورد تاریخی هوگوپوشان ایرانی در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان
- ایران برای نخستین بار کاپ قهرمانی جام جهانی را بالای سر برد
- کرمی حضور ساعی در کنار المپیکی ها تاثیرگذار است رسانه ها به من توجه زیادی می کنند
- روانشناسی موفقیت در تکواندو
- مهمترین عناوین قهرمانی
- روانشناسی موفقیت در تکواندو
- ️ یک خاطره یک قهرمان (۱۳) مجید امین ترابی